DJ Marlon


Wat heb ik u te bieden

Mijn uitgangspunt is dat ik passende muziek wil leveren voor elk feest of elke partij, waarbij ik tot doel heb om van elk feest een onvergetelijk feest te maken.
Dit doe ik altijd in overleg met mijn klanten. Zo vind ik het prettig om voor het feest kennis te maken met de mensen om hun wensen door te spreken. In mijn ogen is dit het extra stukje service waar ik mij graag sterk voor maak.

Doordat ik mijn muziekkennis en repertoire voortdurend blijf ontwikkelen en uitbreiden is het voor mij dan ook mogelijk om elk feest volledig af te stemmen op de wensen van de klanten en hun gasten.

 

Mijn drive in

Buiten mijn uitgebreide geluidsinstallaties en dj booth heb ik de mogelijkheid om mijn drive in uit te breiden met extra lichteffecten en extra geluidsinstallaties (dit is afhankelijk van het aantal gasten en de feestlocatie).

Passende muziek voor elk feest

Ik ben allround dj en beschik over een zeer uitgebreide muziekcollectie, waardoor ik inzetbaar ben op allerlei soorten feesten en festiviteiten zoals:

  • Bruiloften
  • 50 jarige verjaardagen en overige (verjaardags) feesten
  • Carnavalsfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Kleine en grote tentfeesten
  • Discotheken
  • Schoolfeesten
  • Verschillende themafeesten¬†